Who are we ?

Firma ELECTRIC RAIL PROJECT a fost infiintata in ianuarie 2011 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand o gama de servicii in domeniul instalatiilor feroviare de tractiune electrica. Mai precis, activitatile de baza ale companiei au pornit de la proiectarea instalatiilor de electrificare pentru calea ferata.
Know-how-ul echipei manageriale precum si al tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 17 ani in domeniul instalatiilor fixe de tractiune electrica, chiar daca, asa cum se poate observa, firma este relativ nou inregistrata in documentele oficiale ale Registrului Comertului. Aceasta experienta incepe din proiectarea sistemului catenar, continuand cu instalatiile de energoalimentare si protectii si nu in ultimul rand cu sistemele de iluminat exterior si instalatii electrice interioare pentru cladiri.

SUBSTATII DE TRACTIUNE

Circuite primare

Circuite secundare

Sisteme de protecţii

Instalaţii de teleconducere locală (miniSCADA)

Instalaţie de legare la pământ şi paratrăsnet

Servicii auxiliare

Fidere de alimentare şi întoarcere

LINIE DE CONTACT

Linie de contact simplă

Linie de contact catenară semicompensată

Linie de contact catenară complet compensate

Linie de contact pentru viteze mărite (250km/h)

Linie de contact în lucrări de artă

Linie de contact în depouri şi remize

PROTECTIA INSTALATIILOR

Pregătire şi efectuare probă de scurtcircuit

Analiză şi interpretare rezultate probă scurtcircuit

Protecţia elementelor liniei de contact

Protecţia lucrărilor de artă

Protecţia elementelor învecinate cu calea ferată

Fidere de alimentare şi întoarcere

SISTEME DE ILUMINAT

Studiu dispunere corpuri de iluminat

Diagrame distribuţie nivel iluminare

Reţele cabluri de energie şi comandă

Automatizarea funcţionării

Detalii de montaj

Our team

text descriptiv despre echipa

MIHAELA GOLEA

EAP
Am vechime suficienta in domeniul electric, sa ma caracterizez pe scurt si la obiect, da, sunt o persoana sociabila, disciplinata cu o gandire pozitiva, creativa, cooperanta, si ce este si mai important, imi ating obiectivele in termen optim.

MARIUS UDREA

EAP
Sunt absolvent al Facultatii “Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice” din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti si lucrez in domeniul electrificarii feroviare de peste 16 ani. Am participat la intocmirea a numeroase proiecte de electrificare, atat in tara cat si in strainatate, in toate fazele de proiectare. Cand nu sunt la birou, ma gasesti pe bicicleta, fiind un impatimit de cicloturism si mountain-bike. Altfel, traiesc simplu, calatoresc, evadez in natura, colind muntii, savurez vinul rosu, concertele rock si literatura [eng]
20160308_Vali

VALENTIN GOLEA

EAP
Sunt doctor in inginerie electrica cu peste 20 de ani de experienta profesionala in domeniul tractiunii electrice feroviare activand in numeroase proiecte in calitate de proiectant, coordonator echipa sau expert in echipa de supervizare. Ma caracterizez prin capacitate de relationare, abilitatea de a lucra in echipa, bune competente organizatorice, abilitati de prioritizare a sarcinilor, analiza si sinteza, aplicarea si respectarea normelor si regulilor. Timp de 10 ani am colaborat cu Universitatea Politehnica Bucuresti in calitate de cadru didactic asociat al facutalatii de Inginerie Electrica, timp in care am incercat sa transmit studentilor o parte din experienta mea despre sistemele de telemasurare si SCADA. Competentele profesionale sunt completate cu autorizatia de electrician si verificator de proiecte in domeniul energetic, cat si calitatea de diriginte de santier in domeniul retelelor electrice. In acest moment reprezint ERP din calitate de Director General si Administrator.

VIOREL CORNEI

EAP
Sunt inginer proiectant de instalatii si retele electrice de aproape doua decenii avand privilegiul de a participa efectiv la numeroase proiecte in domenii ca tractiunea electrica feroviara (chiar si cea urbana!). Desi am autorizari si competente dovedite in domeniul electric ceea ce ma caracterizeaza in mod evident este lipsa simtului umorului la ceilalti. [eng]

MIRCEA CIOBANU

EAP
Torquent tortor at lacus et donec platea eu scelerisque maecenas ac eros a adipiscing id lobortis cum lacus erat. Parturient eleifend adipiscing ultrices a cursus est feugiat porta a at condimentum fames adipiscing odio in nisi venenatis suspendisse suspendisse parturient. Leo congue sociosqu maecenas ligula eu penatibus at suscipit mus scelerisque. [eng]

MARIAN POPA

OCL
Sunt inginer proiectant de linie de contact din 1999… 1 iunie 1999. Am inceput deja sa capat experienta... Incerc sa rezolv lucrurile rapid si bine, dar ma enervez repede (colegii, colaboratorii,... sotia, pot confirma).

Momentan sunt director tehnic la ERP.

PS.  Imi place sa muncesc cu tractorul.

 [eng]

20160308_Mugur

MUGUREL BIGU

OCL

Sunt absolvent la Facultatii de Transporturi - Sectia Material Rulant din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti cu o experienta de peste 10 ani de proiectare in domeniul electrificarii cailor ferate.

In particular, savurez cartile, muzica, bricolajul si pescuitul. [eng]

FLORIAN DINU

OCL
A id a torquent tortor at lacus et donec platea eu scelerisque maecenas ac eros a adipiscing id lobortis cum lacus erat. Parturient eleifend adipiscing ultrices a cursus est feugiat porta a at condimentum fames adipiscing odio in nisi venenatis suspendisse suspendisse parturient. Leo congue sociosqu maecenas ligula eu penatibus at suscipit mus scelerisque. [eng]